Německá propaganda šlape vodu

Ve filmu Posel budoucnosti byl Costnerův listonoš znamením pro obnovení civilizované společnosti. DHL Express na znamení zániku civilizované západní společnosti ukončuje dodávku zásilek do první berlínské NO GO zóny.

Po té, co afghánský údajně sedmnáctiletý imigrant zavraždil devatenáctiletou dívku, rozjela vládní mašinérie propagandu na téma i němečtí mladíci vraždí a migranti nepáchají násilné činy častěji než tzv. Bioněmci.Což je poměrně komické, stačí když si vzpomeneme, co se stalo na Silvestra v Kolíně, nebo na  případy, kdy policie byla napadena mnohačetnými klany exotického původu.

Předseda policejních odborů prohlásil, že za smrt dotyčné a mnohých dalších může vláda a její migrační politika. Byl za to ze strany vrchnosti okamžitě napaden, prý je ještě hloupější, než je u policie obvyklé.

V každém případě německou realitu nejlépe zobrazuje opatření kurýrní služby DHL Express, která ukončila doručování zásilek do berlínské čtvrti Wedding a to z důvodu loupeží, vyhrožování a násilí vůči jejím doručovatelům.

To co sledujeme v přímém přenosu, je totální rozpad západní společnosti připomínající scény z filmů Mad Max či Posel budoucnosti. Ostatně v letošním roce již přestavitelé belgické a švédské policie přiznali, že z důvodu rostoucí kriminality nedokáží zajistit bezpečnost společnosti.

Recept na tuto krizi: tlak na cenzuru internetu, oćerňování odpůrců multikulti náboženství a tlak na úplné odzbrojení občanů.

Zdeněk Maštalíř

Autor: Zdeněk Maštalíř | úterý 6.12.2016 23:12 | karma článku: 41,01 | přečteno: 1736x
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2052x
Někdy váhám nad tím, jestli svět řídí chytráci, kteří si s námi hrají, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně. Mark Twain

Seznam rubrik