Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepamatuju se, že bych vůbec někdy s názory Petra Robejška nesouhlasila. Je geniální v nalézání souvislostí a pevný ve své pokoře. Připadá mi jako dokonalý kandidát na prezidenta. Ale...

to jeho založení strany mu zatím intuitivně nevěřím.

Mám pocit, že Zeman a Okamura mají svou "nevychovaností" a svým svérázným "hulváctvím" tak nějak blíž k lidem.

2 0
možnosti

Jsem na tom podobně. V čem je Robejšek téměř geniální - ve formulování názorů - rétorika, to je dar "od boha". Nepamatuji, že bych s ním kdy vůbec v něčem nesouhlasila, čili ty názory mám někde "pod kůží". Ale kdybych měla někde něco takto promluvit, byla by to katastrofa. Tahle jeho schopnost je v politice prospěšná, bez zbytečné "omáčky" kolem.. tedy pokud toho někdo nezneužívá.

Ale souhlasím, že jeho styl vyjadřování nemusí být pro některé lidi příliš sympatický. On mluví dost rychle, a poslouchat, a neztratit souvislosti, vyžaduje soustředění.

A Váš poslední odstavec... přesně..

1 0
možnosti

S článkem souhlas.. Pana Robejška sleduji již hodně dlouho, myslel jsem si, že se vytasí spíš s kandidaturou na prezidenta. Založením strany mne jako bílého, heterosexuálního, manuálně pracujícího, na státě nezávislého voliče mile překvapil, a jestli se to s jeho partají opravdu vyvrbí tak pozitivně, jak je zatím proklamováno, můj hlas nejspíš dostane..

9 0
možnosti

Abyste se s SPD nespletl...:-) Jinak Robejškovi fandím, pokud se něco nezvrtne, má můj hlas.

2 0
možnosti

Spletl bych se rád, už proto, že jsem člen :-)

2 0
možnosti
Foto

Robejšek je etatista a tím pádem i socialista.

Zde se dají vysledovat jeho myšlenky.

https://www.youtube.com/watch?v=KJRvuttR-Z0

1 3
možnosti

T21o46m73á92š 65P62í31c75l

24. 11. 2016 20:43

Jelikož jste nenalezl odpověď, proč volit ČSSD, zkusím jednu nabídnout. Volič ČSSD chce své dávky a svůj klid. A když je z klidu vyveden (např. migrací), vykoukne na něj Chovanec a uchlácholí ho, že je to pod kontrolou.

4 0
možnosti

Abych pravdu řekl, tyhle řeči o sockách nemám moc rád. V praxi import pobíračů dávek ze Slovenska nastartovala ODS svým příspěvkem na bydlení.

3 0
možnosti
Foto

P87e61t72r 63H52a32n50n69i27g

24. 11. 2016 19:41

Ta razance s jakou vstoupila strana do veřejného prostoru napovídá o lecčems. Možná je to příprava na měnící se situaci ve světě po vítězství D. Trumpa a předpokládaných změnách po budoucích volbách v různých zemích EU. Pokud jsou za Realisty desítky milionů (pěticípá hvězda leccos napovídá), tak šanci má. Pokud si investoři investování desítek milionů do Realistů rozmyslí, a dají pouze miliony, tak to bude obvyklých 2-3% a zařadí se tak do zástupu Svobodných, Soukromníků, SPO, kteréžto strany mají také určitou podporu bohatých kruhů (ale bez té pěticípé hvězdy). SPD Tomia Okamury nedohoní, protože ta má ve svém názvu jméno šéfa a tudíž jasnou identifikaci. Pro neznalce: Pěticípá hvězda není znakem ani komunizmu ani Ruska a znalcům to vysvětlovat nemusím.

9 0
možnosti

Tohle je něco jiného. Poptávka je obrovská, desítky miliónů asi zjevně budou, podpora části médií také, stačí přestup mladého Klause a těch 20% není nereálných.

10 0
možnosti

Už teď má můj hlas jistý.R^

5 0
možnosti

Robejšek do televize nesmí už alespoň rok, pane kolego, do ČŤ určitě. Až teď po vyznamenání od prezidenta s ním byl krátký rozhovor

9 3
možnosti
Foto

P19e96t57r 59H14a16n75n72i81g

24. 11. 2016 19:43

Chodil jsem na jeho přednášky a má to v hlavě srovnané. Prezident by byl skvělý, ale nevím, zda se stranou uspěje, viz mé delší vysvětlení.

10 1
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2052x
Někdy váhám nad tím, jestli svět řídí chytráci, kteří si s námi hrají, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně. Mark Twain

Seznam rubrik