Zdeněk Maštalíř

Německé úspěchy při budování rozvinuté multikulturní společnosti

14. 11. 2016 18:56:36
Nejspíš v důsledku naprostého sebeztrapnění médií v záležitosti amerických prezidentských voleb, došlo k selhání autocenzurních reflexů v německém tisku a tak si dnes můžeme počíst o co jsou Němci bohatší.

1 pokuta za parkování a 10 zraněných policistů

Policista ve službě si zřejmě neuvědomil, že pravidla platí pouze pro někoho a udělil pokutu za nesprávné parkování. Nejprve byl napaden majitelem vozu a pak, jak už to tak bývá, se seběhla celá ulice, aby policistům vysvětlila, že v této ulici německé zákony neplatí. Jeden z policistů dostal klíčem na kola plnou parou do obličeje a celkem bylo zraněno 10 policistů.

Škola hrou

Aby to ostatním státním zaměstnancům nebylo líto, dostávají svůj podíl i učitelé. Desetitisíce učitelů jsou obětí násilí fyzického i psychického. Zdá se, že Němci jsou v inkluzi o krok před námi, ale věřím, že je doženeme.

Nevyhoštění vyhoštění

Jak jsme si řekli, zákony platí jen pro někoho. Imigrační zákony se týkají jen imigrantů, takže vlastně se netýkají nikoho. Statisícům imigrantů byl odmítnut asyl a měli být vyhoštěni. Jejich pobyt je i nadále trpěn a placen a to zejména ve spolkových zemích, kde se na vládě podílí Zelení. Ve vládní CDU se najednou objevily stopy inteligentního života a jeden z jejich politiků požaduje, aby spolkové země, které si neplní své povinnosti v oblasti redukce multikulturního bohatství, nedostávaly od vlády žádné peníze. Populista jeden, tím samým hrozí Trump v Americe.

Pol Pot reinkarnoval v Německu

Aby toho inteligentního života nebylo přiliš, chtějí Zelení od roku 2030 zakázat benzínové motory. To je novodobým Polpotovcům málo a chtějí zakázat vlastnictví soukromých automobilů úplně. Prý to nebude problém, protože automobilový průmysl má ve srovnání s "průmyslem" péče o chudé malý obrat. Dobrý nápad. Automotive je prakticky to poslední co Evropě zbylo a až ho zrušíme, tak se o nás všechny stát postará a kde na to vezme Polpotovci neřeší.

A to je pro dnešek vše

Zdeněk Maštalíř

Autor: Zdeněk Maštalíř | karma: 41.87 | přečteno: 2836 ×
Poslední články autora