Dočkáme se zřízení Ministerstva pravdy?

Román 1984 se každým měsícem stává realitou. Na trvalý dohled Big Brothera jsme si již zvykli. Pětimitutovky nenávisti vůči Rusku, Putinovi, Trumpovi, Le Pen a spol se staly standardem. Zbývá již jen zřízení Ministerstva pravdy.

A zdá se, že již nebudeme čekat dlouho. V Čechách se úkolu ujal ministr vnitra Chovanec.http://domaci.ihned.cz/c1-65485400-vnitro-spusti-novy-utvar-proti-dezinformacim-bude-sledovat-lzive-weby-a-bojovat-s-propagandou  Útvar pana ministra bude rozhodovat o tom co je pravda a co nikoliv a hlavně bude sledovat "odolnost" úředníků vůči propagandě. Takže jestli jste státní úředník, měl byste si dobře rozmyslet, jestli budete kritizovat nějaké z Bruselu importované dobro.

A my Češi v tom nejsme sami. Soudruzi z Německa se poučili z krizového vývoje během amerických voleb, kdy internetem pomýlení občané vybrali špatného prezidenta a rozhodli se, že všechny ty internety, které nehlásají (tu jejich) pravdu zakáží. http://www.tagesspiegel.de/politik/kampf-gegen-hass-und-luegen-im-internet-kauder-will-haertere-regulierung-fuer-facebook-und-co-/14867032.html Protože jak správně ko

nstatovali soudruzi z CDU i z německé SPD, boj za pravdu má přednost před svobodou a je nutné zavést nové zákony, které zajistí, že na internetu se bude zveřejňovat jen pravda.

Takže až příště bude nějaký importovaný primitiv zcela v souladu se svými kulturními zvyklostmi vláčet svou za krk uvázanou manželku za autem na laně, nebudou touto "lživou" informací občané zneklidňováni a nebude tak ohrožována jejich víra v jediného správného multikulturního boha.

A kupodivu, všichni ti bojovníci za "demokracii" zůstávají naprosto v klidu. Buď jsou tak zaneprázdněni bojem za demokracii v Rusku, v Sýrii a v Tibetu, že na takové nesmysly, jako je svoboda projevu i po projevu v Evropě nemají čas anebo čekají až pan Soros vypíše na boj za svobodu v Evropě nějakou dotaci.

Takže jak to vypadá, opět přituhuje a málokomu to vadí.

 

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Maštalíř | středa 23.11.2016 19:27 | karma článku: 40,83 | přečteno: 1494x