Zákrok Ministerstva pravdy nutný

V pondělních událostech a komentářích nám pan Bublan vysvětlil, proč je potřebné, aby nás "Ministerstvo pravdy chránilo před " ruskou propagandou"

A abychom to všichni dobře pochopili, pan ministr uvedl i konkrétní příklad nebezpečné ruské propagandy. Cituji:

„Je to vhodné, protože v poslední době pozorujeme mnoho informací, které jsou mnohdy polopravdivé, nebo dokonce i lživé a které mohou ovlivňovat politickou situaci. Já si vždycky vzpomenu na tu informaci u nás, že mezi uprchlíky převažují mladí muži. Já jsem viděl statistiky, které říkají, že je to skoro půl na půl. Jen mírně převažují muži. A navíc dvacet procent tvoří děti,“  konstatoval Bublan.

Obávám se však, že sám pan senátor Bublan podlehl propagandě i když ne té ruské a bylo nanejvýš potřebné, aby nový Chovancův úřad zasáhl. Protože jedním z hlavních úkolů tohoto úřadu, měl být podle původních informací dohled nad tím, zda nám naši státní zaměstnanci nepodléhají propagandě. A senátor vlastně státní zaměstnanec je.

Takže zde je pár obrázků dětí o kterých pan Bublan mluví:

Jak uvádí dailymail software pro rozpoznávání tváří odhadl věk těchto dětí i na 38 let, viz text pod obrázky.

No tak, je možné, že pan senátor věří v předčasnou vyspělost těchto chlapců, ale mnohem pravděpodobnější je následující vysvětlení: pokud je migrant uznán za nezletilého, má právo na sloučení rodiny. Dojemný příběh z německého Focusu  popisuje, kterak 14 rodinných příslušníků jednoho nezletilce již  dorazilo do Německa a dalších 17 členů rodiny ještě čeká na vyřízení imigračních dokumentů.

Takže nezbývá než doufat, že ne každý ze 6000 tisíc migrantů, které hodlá vláda v první fázi přijmout je nezletilý migrant s 31 příbuznými. A pokud ministerstvo pravdy zahajuje boj s ruskou propagandou informací, že 20% migrantů jsou děti, tak snad k absolutnímu zesměšnění nového úřadu zbývá jen dodat, že se bez migrantů naše hospodářství neobejde a důchodci bez nich zemřou hlady.

Mám pro bojovníky s propagandou jednu radu. Po letošním Silvestru řeší západní média hlavně otázku, zda zákrok policie v Kolíně byl rasistický či nikoliv. Až budou otevřeně řešit otázku, proč je najednou z roku na rok nutné, aby bezpečnost oslav na jednom německém náměstí hlídalo 1700 policistů a okolí Dómu se proměnilo v zabarikádovanou zónu, pak lidé nebudou tyto informace hledat ve zdrojích, které nám tak laskavě (prý) platí Putin.

 

 

 

 

Autor: Zdeněk Maštalíř | úterý 3.1.2017 19:55 | karma článku: 39,64 | přečteno: 1497x
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2052x
Někdy váhám nad tím, jestli svět řídí chytráci, kteří si s námi hrají, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně. Mark Twain

Seznam rubrik