Krátká cesta od uprchlíka k teroristovi

V přestrojení za uprchlíka vystřídal novinář za pár měsíců 35 asylových ubytoven a 10 identit. Za tu dobu zjistil, že zlí Němci vychovávají z hodných imigrantů teroristy.

Shams ul-Haq sám imigrant původem z Pakistánu, žijící v Německu 26 let nám "xenofobům" o uprchlících prozradil možná více než sám chtěl. Vlastně klobouk dolů před odvedenou investigativní novinařinou. Shams ul-Haq se vydával za imigranta, za několik měsíců vystřídal 10 identit a 35 ubytoven pro migranty a nyní Němcům prozradil, že dělají všechno špatně.

Shams ul-Haq

Tak za prvé

V asylheimech je hrozný nepořádek a na záchodech to smrdí jako v prasečinci. Toho využívají Salafisté a fundamentalisté a přetahují imigranty do svých řad s odůvodněním, že jim tam Němci neuklízejí, aby zlomili jejich muslimskou víru, protože nenávidí muslimy a chtějí je zlomit a nadělat z nich křesťany.

Za druhé

V asylheimech je málo soukromí a věřící nemají dost prostoru a soukromí, aby se mohli v klidu modlit.  Toho využívají Salafisté a fundamentalisté a přetahují imigranty do svých řad s odůvodněním, že jim Němci nepřidělili kvalitní ubytování, aby zlomili jejich muslimskou víru, protože nenávidí muslimy a chtějí je zlomit a nadělat z nich křesťany.

Za třetí

Jídlo stojí za prd a není dostatečně halal.  Toho využívají Salafisté a fundamentalisté a přetahují imigranty do svých řad s odůvodněním, že jim  Němci vaří mizerně, aby zlomili jejich muslimskou víru, protože nenávidí muslimy a chtějí je zlomit a nadělat z nich křesťany.

Závěr pana novináře: pokud Němci nechtějí, aby se muslimové vzbouřili, musí se o ně lépe postarat.

Pro jistotu si shrneme co od nás sluníčkáři i jejich klienti očekávají:

1) že je všechny migranty přijmeme, bez ohledu na jejich počet.

2) že se jim postaráme o čisté záchody, kvalitní ubytování a kvalitní stravu. Pokud jim toto neposkytneme, urážíme jejich víru a nesmíme se pak divit, že se chopí náklaďáku, kalašnikova nebo výbušniny a potrestají nás.

Když už máme co Centrum proti terorismu a hybridním hrozbám, doporučuji paní Romancové, aby si večer s panem Romancovem sedla, zavolali panu Jandovi a společně se domluvili, kolik záchodů jsou schopni uklidit a kolik halalu navařit a pak nám sdělili, kolik zájemců o čisté záchody je ČR schopna integrovat, protože neuspokojených zájemců o čisté záchody, útulné byty a kvalitní stravu čekají v Africe i Asii milióny.

 A to ještě musíme optimisticky předpokládat, že nějaký ruský hacker na našem záchodku schválně neucpe odpad.

PS 

A až v tom protiteroristickém centru pořešíte čisté záchody, možná by stálo za to, zamyslet se nad tím, jak v rámci zajišťování rovného přístupu ke všem lidem zajistit, aby si i našinec mohl vyřídit 10 identit za pár měsíců.

 

Autor: Zdeněk Maštalíř | čtvrtek 5.1.2017 20:38 | karma článku: 42,75 | přečteno: 2211x
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2052x
Někdy váhám nad tím, jestli svět řídí chytráci, kteří si s námi hrají, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně. Mark Twain

Seznam rubrik