Diskuse

Německá propaganda šlape vodu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak každý kdo umí německy se může sám přesvědčit, že autor kecá.

http://www.spiegel.de/kultur/gesellschaft/getoetete-studentin-in-freiburg-unsere-taeglichen-toten-kolumne-stokowski-a-1124603.html#js-article-comments-box-pager

To je článek sloupkařky ze Spiegelu o tom že v Německu bylo svým partnerem 2015 zabito 331 žen. A většinou to nikoho moc nezajímá. Přečtěte si dole diskuzi. Tam je kritiky valná většina. Ale je to kritika věcná a vedená slušnou formou. To samé najdete v diskuzích o Merklové. Můžete napsat že je hloupá, že to vede úplně blbě, nebo že má zalést do nory a já nevim co ještě. Neprojdou Vám výrazy jako Merkl je kráva, Merkl ist scheisse ale projde, protože scheisse je běžný výraz. Co se vládě nelíbi, to jsou facebookové stránky, kde se posílá do plynu a kde se hecuje u fejkových fotek a zpráv. :-)

2 0
možnosti

Dva další případy v Bochumu. ;-O Všechny jsou zbytečné, nemusely být!

3 0
možnosti

Nemecky Husakmerkel a nemecka normalizace. Nebude to dlouho trvat a pokud zustaneme v tomto jeste chvili zaostali, budeme moci vratit nekolika tisicum a klidne i desetitisicum slusnych Nemcu to, co jim dluzime z nasi normalizace.

0 0
možnosti

No vidíte, to, že jsou v Berlíně (nebo jiných městech) no-go zóny, to nám zprávy neřeknou. Ovce to asi vědět nepotřebují.

7 0
možnosti

Pravda, pravda. Bohužel nic nového. A přísavky chrochtají a vítají.

6 0
možnosti

Uvidíme, co to udělá s Německem, až Erdogan pošle další balíček migrantů. Otázka ovšem je, jak by do toho Německa teď prošli, když na Balkáně už o ně nikdo nestojí a volnou cestu ji, hádám, neudělají. Snad letecký most do Berlína, k Angele.

1 0
možnosti

Čtu to už po několikáté a stále se mi nedaří pochopit, co vlastně chcete a co nechcete říci tou poslední větou.

.

Recept na tuto krizi: tlak na cenzuru internetu, oćerňování odpůrců multikulti náboženství a tlak na úplné odzbrojení občanů.

Zdroj: http://zdenekmastalir.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=572188

0 0
možnosti

To je teda důkaz hodně dlouhého vedení. R^

5 0
možnosti