Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Je zajímavé, že tento článek nemohu už najít ani na hlavní stránce ani v hyde parku.

0 1
možnosti
JL

Rád bych ušetřil práci všem slušným, statečným a neklidným soudruhům, kteří se nebudou bát dokázat, že to, co vidíme není skutečnost. A proto mám pár použitelných vysvětlení

1. Jedná se o provokační video natočené v moskevském metru Putinovými pohůnky. Paní je profesionální kaskadérka, schody jsou molitanové a dole je neviditelná žíněnka.

2. Je to opravdu záběr z Berlína, ale není kompletní. Několik okamžiků před tím totiž ta paní ty mladé mediky a IT odborníky provokovala tím, že se od nich nedržela na předepsanou vzdálenost délky paže.

3. Jedná se o běžný arabský zvyk, který ovšem občané V4 potižení komunismem nejsou schopni pochopit. Je to podobné, jako zvyk zapálit stan, pokud už v něm nechci spát.

4. Video je z Prahy. Je to skupina frustrovaných Zemanových voličů, kteří se takto zachovali vůči voličce p. Schwarzenberga. Důvodem bylo, že jejich kandidát měl na rozdíl od protikandidáta pouze 52% hlasů.

5. Také je třeba si uvědomit, že rodilí Němci se takto chovají k ženám zcela běžně.

6. A hlavně - není to zpráva celostátního významu :-)

4 1
možnosti
ZH

Jo, je opravdu video z Berlína, konec října. Kolega to viděl už včera na tureckých stránkách a řikal, že jestli se ti hoši nepřihlásej sami a dostanou je Turci, tak maj smůlu. Prej na těch stránkách zklidňovala situaci i policie, takové ty řeči o spravedlivých soudech atd. :-/

1 0
možnosti
DT

To by snad mohlo relativizovat vyjádření místních trollů, že holčina byla kaskadérka a vše je nahrané.

Prokurátor se vyjádřil v tom smyslu, že bohužel zatím nikoho nechytli. Hledají útočníky podle fotek, zdá se ale, že je v seznamu zatím nemají, holčina na fotkách zatím nikoho neidentifikovala.

Stalo se o půlnoci v Berlíně ve stanici Herrmannstr. na lince U8. Neu Koelln, mimochodem, patří k berlínským no-go zónám.

6 1
možnosti
Foto

Já viděl ten záznam z jiného pohledu. Totiž to nač jste dal odkaz, je natočeno asi mobilem z monitoru počítače. Asi někdo neumí sdílet. Samotné video je pravděpodobně z průmyslové bezpečnostní kamery.

6 0
možnosti
DK

To je z toho videa naprosto evidentni, jsou tam jasne videt ramecky a ze snimana cast se vuci nim nijak nepohybuje, naopak cela obrazovka se pohybuje vcetne tech ramecku. A samozrejme na konci se zobrazi menu toho prehravace, coz jednoznacne potvrzuje, ze je snimana obrazovka...Kazdopadne Polickeho argument zase uplne mimo...neuveritelne...

5 1
možnosti
JN

J27i75ř81í 95N65o14s54e70k

7. 12. 2016 23:50

https://vladtepesblog.com/2016/12/07/migrant-gang-kicks-german-girl-down-subway-stairs-no-provocation-whatsoever/

Je to skutečné, že že to zneužijí jako fake news je taky jasné.

V USA během pár dnů hrozí likvidace řady nezávislých webů a účtů, dokonce je mezi nimi i Breitbart, který spoluzakládal a vedl nynější Trumpův poradce. Podepisují se petice a vypadá to hustě.

A co my?

3 0
možnosti
Foto

A vůbec vám není nápadné, že si někdo jen tak točí cizí ženu na schodech a že partu agrsorů vůbec nezajímá ten kdo je natáčí;-DRv

0 21
možnosti
JN

J38i80ř84í 74N43o76v18á36k

7. 12. 2016 23:27

Takže jsou to podle vás najatí herci a ten skok ze schodů střemhlav je mistrovský kousek zkušené kaskadérky?

14 1
možnosti

..hezky si své frustrace užívejte, autore..

1 18
možnosti
ZM

A nějaký argument k věci vy psychologu?

3 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2052x
Někdy váhám nad tím, jestli svět řídí chytráci, kteří si s námi hrají, nebo imbecilové, kteří to myslí vážně. Mark Twain

Seznam rubrik